'Jahanbakhsh negeert aanbiedingen uit Saoedi-Arabië'

| by Redactie FR12.nl

Alireza Jahanbakhsh heeft voorlopig geen trek om Feyenoord te verlaten, zo meldt persbureau Tasnim. De 29-jarige buitenspeler van de Rotterdammers heeft diverse aanbiedingen naast zich neergelegd en focust zich helemaal op Feyenoord.

De afgelopen weken hebben diverse clubs geïnformeerd bij zijn zaakwaarnemer of Jahanbakhsh openstaat voor een transfer. Daarbij zaten twee clubs uit Saoedi-Arabië, een club uit Frankrijk en ook een Amerikaanse club. Tot concrete toenadering is het tot op heden niet gekomen, want de aanvaller ziet het voorlopig helemaal zitten om in De Kuip te blijven.

Jahanbakhsh wil met Feyenoord het avontuur in de Champions League meemaken. Hij speelde nog nooit een wedstrijd in het miljoenenbal, en dat moet aankomend seizoen met de Rotterdammers gaan gebeuren. Trainer Arne Slot gaf onlangs aan dat Jahanbakhsh de club niet per se hoeft te verlaten, al moet hij wel rekening houden met het feit dat hij niet altijd zijn eerste keus zal zijn.

''Het is natuurlijk wel zo dat Ali vorig seizoen wel en niet heeft gespeeld'', vertelde Slot begin juli in gesprek met ESPN. ''Het is vooral heel belangrijk wat hij daar zelf van vindt. Er zijn een aantal jongens die zich uitstekend ontwikkelen. Ali moet bepalen of hij binnen die rol, als ik dan niet voor hem kies, gelukkig is.''

Of Jahanbakhsh daadwerkelijk bij Feyenoord blijft, is nog zeer de vraag. De Iraanse international heeft na het kampioenschap aangegeven dolgraag nog een sportieve stap te willen maken in zijn carrière. ''Ik wil in mijn carrière nog minimaal één grote stap zetten. Ik ben ervan overtuigd dat ik de mogelijkheid heb om naar een andere grote club over te stappen'', verklaarde de aanvaller stellig.

Also read

Read the full article

Just in

Look at more articles