"Het zou toch onbegrijpelijk zijn als Feyenoord nu een nieuwe keeper haalt"

| by FR12Lars3311222222xxx

Net als vorig seizoen deed Feyenoord zondag een beroep op reservedoelman Timon Wellenreuther nadat Justin Bijlow geblesseerd was weggevallen. En opnieuw hield de Duitser zich erg goed staande. Toch gaf trainer Arne Slot na de wedstrijd tegen Sparta (2-2) aan dat de club op zoek gaat naar nog een extra doelman. Die beslissing is niet voor iedereen een logische.

"Het zou toch onbegrijpelijk zijn als ze nu een nieuwe keeper gaan halen", stelde Ibrahim Afellay zondagavond in Studio Voetbal. "Op een gegeven moment gaat Bijlow terugkomen. Het is voor iedereen duidelijk dat hij dan weer de eerste doelman is. Ze hebben onlangs ook Kostas Lamprou aangetrokken, die schuift nu even door naar tweede doelman. Dan zou je jezelf onnodig met een probleem opzadelen."

De optredens van Wellenreuther in het kampioensjaar, toen hij Bijlow ook een tijdlang moest vervangen, liggen nog vers in het geheugen. "Wellenreuther heeft al aangetoond dat hij een waardige vervanger is voor Bijlow. Als Slot aangeeft dat ze niet zoveel financiële middelen hebben, dan moet hij zich eerder op andere plekken gaan versterken. Op het middenveld missen ze echt een loper, zoals Szymanski dat vorig seizoen was. En ze hebben echt een goede buitenspeler nodig. Ik zou het een heel onnodige aankoop vinden als ze zich met nóg een keeper gaan versterken."

Persconferentie Slot
Dat Feyenoord toch voor een extra doelman zal gaan, bleek vrij duidelijk uit de persconferentie van Slot na afloop van de wedstrijd tegen Sparta. "Dit zijn interessante weken voor een technisch directeur, maar wij moeten in ieder geval een keeper aantrekken. Of dat gaat lukken, is de vraag." Daarbij gaf hij ook aan nog niet te weten of het om een nieuwe eerste keeper gaat, of een tweede keeper achter Wellenreuther. Bovendien benadrukte hij dat de komst van een nieuwe doelman ten koste zou kunnen gaan van de transferplannen op andere posities. "We zijn geen club die onbeperkt geld kan uitgeven."

To vote on the poll, go to the original article here.

Also read

Read the full article

Just in

Look at more articles