'Feyenoord zit niet stil en zet nu vol in op Ivanušec'

| by Redactie FR12.nl

Na het aantrekken van Calvin Stengs hoopt Feyenoord spoedig de volgende aanwinst te presenteren. De Rotterdammers zetten momenteel vol in op de komst van Luka Ivanušec, zo meldt 1908.nl.

Feyenoord gaat wederom toenadering zoeken tot GNK Dinamo Zagreb om een akkoord te bereiken. Eerdere biedingen werden tot nu toe altijd genegeerd. De Rotterdammers hopen de komst van de 24-jarige international van Kroatië zo snel mogelijk af te ronden en daarmee de gewenste versterking te halen voor de aanval.

Ivanušec heeft een contract tot medio 2026 bij GNK Dinamo Zagreb en een marktwaarde die geschat wordt op een bedrag van twaalf miljoen euro. Feyenoord heeft een eerste bod neergelegd van zeven miljoen euro en later een vast bedrag van acht miljoen euro, dat in de toekomst door bonussen nog kan oplopen richting de vraagprijs van de Kroaten.

Ivanušec hoopt dat Feyenoord en Dinamo Zagreb spoedig een akkoord weten te bereiken. De linksbuiten heeft namelijk clubs als VfL Wolfsburg, RCD Mallorca en ACF Fiorentina afgewezen in afwachting van zijn overstap naar De Kuip. Ivanušec ziet het helemaal zitten om met Feyenoord in de Champions League uit te komen

Also read

Read the full article

Just in

Look at more articles