'Feyenoord zet alles op alles om Geertruida te behouden'

| by Redactie FR12.nl

Feyenoord gaat er alles aan doen om Lutsharel Geertruida te behouden. De verdediger staat in de belangstelling van diverse clubs uit het buitenland en momenteel is RB Leipzig het meest concreet. De Duitsers hebben een officieel bod neergelegd in De Kuip.

De Telegraaf meldt dat Feyenoord niet onder de indruk lijkt van het eerste bod van RB Leipzig. Algemeen directeur Dennis te Kloese gaat voorlopig niet in op de belangstelling van buitenlandse clubs. Hij heeft de Duitsers dan ook geen indicatie gegeven van wat Geertruida moet kosten om hem los te weken.

Geertruida moet blijven, is de stelling van Te Kloese. Intern schatten ze de waarde van de 22-jarige international van Oranje minimaal op dezelfde waarde als Orkun Kökcü. De middenvelder werd verkocht voor een bedrag van vijfentwintig miljoen euro plus vijf miljoen euro aan gegarandeerde bonussen.

Nu RB Leipzig bekend is geworden met de harde opstelling van Feyenoord, is het nog maar de vraag of de Duitsers zich opnieuw zullen melden. Het contract van Geertruida bij Feyenoord loopt nog door tot 2025.

Also read

Read the full article

Just in

Look at more articles