'Feyenoord gaat voor PEC Zwolle-verdediger Beelen'

| by Redactie FR12.nl

Feyenoord wil zich versterken met Thomas Beelen. De 22-jarige verdediger speelt momenteel bij PEC Zwolle en moet meer dan twee miljoen euro kosten, zo meldt 1908.nl.

Naast Feyenoord strijden ook AZ en FC Twente om de handtekening van de centrale verdediger. Beelen heeft een doorlopend contract tot medio 2025 bij PEC Zwolle. Afgelopen seizoen eindigde hij samen met Feyenoord-aanwinst Thomas van den Belt op de tweede plek in de Keuken Kampioen Divisie. Beelen speelde in totaal 30 wedstrijden, waarin hij vier gele kaarten pakte. Naast zijn vier assists maakte de verdediger ook één doelpunt.

Onlangs reageerde Beelen tegenover De Stentor op de interesse vanuit de topclubs in de Eredivisie. "Ik weet dat de interesse er is en ik denk dat het mooie clubs voor mij zijn om mezelf door te ontwikkelen. Al zou dat natuurlijk ook bij PEC Zwolle kunnen. Ik moet afwachten en kijken in hoeverre de club daarin meedenkt. Zodat er voor iedereen een goede deal uit kan komen. Dat is denk ik het mooiste.''

Voetbal International meldt dat PEC Zwolle niet bereid is om de verdediger zomaar te laten vertrekken. De club ziet veel potentie in de getalenteerde centrale verdediger. Er kan onderhandeld worden over een overstap voor een bedrag van ongeveer drie miljoen euro. PEC Zwolle beseft echter dat als clubs uit de top vijf van de Eredivisie zich melden, er geen tegenhouden meer aan is.

AZ en FC Twente concreet
Ook De Telegraaf schrijft over de interesse van Feyenoord in Beelen. Journalist Jeroen Kapteijns laat weten dat op dit moment alleen AZ en FC Twente concreet zijn. Beide clubs hebben zich officieel gemeld bij PEC Zwolle en een bod uitgebracht.

Also read

Read the full article

Just in

Look at more articles